'Way of life?' of 'Live your way?'

'Je hebt máár 7 jaar als fysiotherapeut gewerkt?! Vind je het niet zonde van je diploma?! Jeetje zou je dat nou wel doen die onzekerheid?! Ga je je patiënten niet missen?!...'

 

Welkom op mijn blog!

 

Fysiotherapeute maar gestopt met de patiëntenzorg per 1 maart 2017.

 

Gelukkig kreeg ik, buiten de reacties hierboven, ook veel positieve en 'succes wensende' berichten, bloemen, cadeaubonnen, chocola en een paar mooie kaartjes. Ik zal niet ontkennen dat ik de patiënten zal missen en dat ik heel goed heb moeten nadenken over deze stap. Maar ik weet dat ze door fijne collega's overgenomen zullen worden, dat komt wel goed! 

 

Waarom dan deze stap? Omdat ik de wereld als een open boek zie. Er is zoveel te doen, zoveel te beleven, zoveel mensen te leren kennen, zoveel pagina's te lezen. Ik zie liever uitdagingen dan obstakels, ik zie liever kansen dan bedreigingen, zo ook nu: ik kies mijn eigen weg!

 

Zoals een zeer gewaardeerde collega van mij schreef: 'Bezig met je laatste patiënt, zoals altijd met volle inzet en aandacht..'. Deze inzet en aandacht wil ik nu aan collega fysiotherapeuten/praktijkhouders geven, ondersteuning en coaching bieden waar nodig. Zo kunnen zij zelf met volle overgave hun patiënten (blijven) behandelen; dat is mijn missie!

 

Tot snel, 

 

Sabine

 

 

Commentaren: 0